Ledige poster i Undervisningsudvalget

Så er endnu et år gået og vil skal til at sige farvel til nogle og goddag til andre i Undervisningsudvalget. Når vi ved dette års forårsmøde skal udpege nye medlemmer til Undervisningsudvalget, så er det valg til en post som aktiv medspiller i udfærdigelse af den kommende målbeskrivelse omkring hoveduddannelsen i specialet gynækologi-obstetrik. Vi går et år i møde, hvor man for alvor får mulighed for at få indflydelse på hvordan fremtidens gynækolog-obstetriker skal se ud med udgangspunkt i de retninger, der er besluttet i Undervisningsudvalget i det forgangne år. 

Til posten søger vi kandidater, som har erfaring med målbeskrivelsen, og som vil forpligte sig til at lægge arbejdstimer i posten. Der kan forventes at være dagsmøder hver 2. måned og hjemmearbejde derimellem. Så kender du en mulig kandidat til posten, så prik denne på skulderen. Mulige kandidater, der ikke kan deltage i forårsmødet kan opstilles af en anden deltager.

Man er velkommen til at kontakte formanden for Undervisningsudvalget, Jeannet Lauenborg, lauenborg@dadlnet.dk, for yderligere information.