Back to All Events

Sexokorporel terapi, 2 dages seminar


København den 15. og 16. maj 2017

med gynækolog dr. Karoline Bischof

Karoline Bischof er speciallæge i gynækologi, uddannet klinisk sexolog fra Zürich i Schweiz og ISI certificeret Sexokorporel instruktør. Hun har etableret sin egen uddannelse i sexokorporel terapi i flere europæiske lande. Læs mere om Karoline på hendes hjemmeside: http://www.zismed.ch/e_karoline_bischof.html

Baggrund og målgruppe:

Seksualitet og seksuel trivsel er vigtigt for de fleste mennesker. Seksuel sundhed og velvære er relevant for sundhedspersonale såsom gynækologer, alment praktiserende læger, urologer, sygeplejersker og fysioterapeuter. For gynækologer vil dette 2-dages seminar være en introduktion til den Sexokorporelle tilgang, der kan bruges i forbindelse med en række gynækologiske og sexologiske lidelser og dysfunktioner, herunder nedsat sexlyst og forskellige gynækologiske smertetilstande.

Sexokorporel terapi er en nyere terapeutisk tilgang til seksualitet, hvor hele kroppen betragtes som et stort seksuelle organ og dermed en ressource, der kan trænes både tanke - og følelsesmæssigt og fysisk.

Mere information kan findes på http://www.ziss.ch/e/foundations.htm  og http:www.ziss.ch/e/publications.htm.

Desuden kan du læse mere om sexokorporel terapi på dansk i Jesper Bay-Hansens boghæfte: Seksualitet - terapeutiske tilgange, der kan købes billigt på nettet.  

Kort sagt er dette 2-dages seminar for sundhedspersonale, der beskæftiger sig med rådgivning og terapi af seksuelle relaterede lidelser og dysfunktioner. Undervisningen vil være på engelsk.

Tid:
Mandag den 15. maj
kl 9.30-17.00
Tirsdag den 16. maj
kl 9.00-16.30

Sted:
Kursuslokaler centralt i København.
Pris: ca. 4.500 kr. i alt for begge dage, afhængigt af antallet af deltagere.
Gebyret inkluderer morgenkaffe, og kaffe og lette forfriskninger under pauser og en let frokost.

For tilmelding send en mail til : helle.trankjaer@gmail.com. Sidste frist for tilmelding og betaling er den 1. maj 2017. Tilmeldingen er bindende, og det betalte gebyr kan ikke refunderes.

Kontakt og tilmelding:

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin og en ESSM certificeret specialist i klinisk sexologi , tilknyttet Danmarks Radio som ekspert i sexologi og parforhold. http://www.sexogsamtale.dk/index.php/da/ ) og

Helle Trankjær, speciallæge i almen medicin, sexolog og parterapeut (http://sexogparforhold.dk/)

Skriv til os: helle.trankjaer@gmail.com hvis denne workshop har din interesse, og vi vil vende tilbage til dig med mere detaljerede oplysninger.

Kurset er forhåndsgodkendt af FAS/DFKO