Om DSOG.dk

Den nye udgave af hjemmesiden er redesignet fra bunden, og der er ryddet kraftigt ud i de mange filer fra den gamle hjemmeside. Layoutet og menusystemet er gjort enklere og forsøgt logisk og intuitivt opbygget. Hjemmesiden er nu også grafisk tilpasset tablets og smartphones og giver en mere læsevenlig udgave på disse enheder. Alle nyheder og sider kan deles via Facebook og Twitter eller videresendes pr. e-mail. Kalender-funktionen er blevet udbygget markant og rummer en lang række forbedringer. Til brug i klinikken har vi udviklet direkte links fra hjemmeskærmen, f.eks. på ens iPhone, hvor et DSOG ikon kan linke direkte til de aktuelle guidelines (se evt. vores guide til dette).

Om GDPR
Den nye persondataforordning (GDPR) trådte i kraft den 25 maj 2018. På DSOG.dk fortsætter vi med at passe godt på dine data - og DSOG's registreringer af dig håndteres i overensstemmelse med Persondataforordningen. 

Historien bag DSOG.dk

DSOG fik, som et af de første medicinske specialer, en hjemmeside i 1999. Danny Svane fungerede som webmaster for 1. version af hjemmesiden, som var købt som en færdigdesignet 'pakkeløsning' fra Lægeforeningens Forlag.

Søren Brostrøm overtog webmaster-posten i 2000, og designede 2 år senere 2. version af siden, som stilmæssigt lagde sig op af DSOG medlemsbladets daværende gule nuancer.

Allerede året efter kom 3. version i de lilla nuancer, som i store træk dannede basis for hjemmesiden over de næste 10 år.

Peter Secher overtog webmaster-posten i 2005, og over de næste 7 år blev hjemmesiden yderligere udbygget og er i dag en naturlig platform for nyheder, guidelines, arrangementer og anden relevant information om og for specialet.

Søren Lunde blev ny webmaster i 2012, og året efter blev 4. version af hjemmesiden lanceret. Her blev hele siden nu redesignet og man skiftede teknisk platform. Nu understøtter siden smartphones / tablets og er integreret med sociale medier som Facebook og Twitter.

Malou Barbosa overtog webmaster-posten i 2018.