Sep
6
9:30 AM09:30

Spædbarnsdød og familier i sorg

Landsforeningen Spædbarnsdød og Jordemoderforeningen inviterer til konference om spædbarnsdød og familier i sorg.

Tid: Onsdag den 6. september kl. 9.30 – 15.30

Sted: Rigshospitalet, auditorie 1, indgang 44

Program: Sorg og terapeutisk intervention, hvad siger den nyeste forskning, og hvordan støtter vi bedst familierne omkring dødsfaldet, ved Mai-Britt Guldin, psykolog, ph.d.

Omsætning af nyeste viden til praksis, oplæg ved jordemødre og Landsforeningen Spædbarnsdød

Program og Tilmelding: www.jordemoderforeningen.dk/kurser

Pris: 500 kr. ved tilmelding før 16. juni, derefter 595 kr.

Tilmeldingsfrist: 27. august

View Event →
Sep
4
12:00 PM12:00

Kick-off møde om NKR

  • Comwell Conference Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København. (map)
  • Google Calendar ICS

Sundhedsstyrelsen afholder kick-off møde den 4. september 2017 kl. 12-17 om NKR.

Formålet med kick-off mødet er at orientere om NKR-puljen som udbydes til faglige selskaber og miljøer årligt frem til 2020. På mødet vil der blive orienteret om, hvilke krav der stilles til ansøgere samt være fokus på GRADE og NKR-metoden. 

Information om mødet og tilmelding på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Foruden kick-off mødet afholdes der metodekurser i NKR til efteråret. Indtil videre er der fastlagt kurser 22. og 24. august samt 5. og 6. september. Der vil formentlig blive afholdt flere kurser i løbet af efteråret. Tilmelding til kurser sker til nkrsekretariat@sst.dk.

View Event →
May
15
to May 16

Sexokorporel terapi, 2 dages seminar

København den 15. og 16. maj 2017

med gynækolog dr. Karoline Bischof

Karoline Bischof er speciallæge i gynækologi, uddannet klinisk sexolog fra Zürich i Schweiz og ISI certificeret Sexokorporel instruktør. Hun har etableret sin egen uddannelse i sexokorporel terapi i flere europæiske lande. Læs mere om Karoline på hendes hjemmeside: http://www.zismed.ch/e_karoline_bischof.html

Baggrund og målgruppe:

Seksualitet og seksuel trivsel er vigtigt for de fleste mennesker. Seksuel sundhed og velvære er relevant for sundhedspersonale såsom gynækologer, alment praktiserende læger, urologer, sygeplejersker og fysioterapeuter. For gynækologer vil dette 2-dages seminar være en introduktion til den Sexokorporelle tilgang, der kan bruges i forbindelse med en række gynækologiske og sexologiske lidelser og dysfunktioner, herunder nedsat sexlyst og forskellige gynækologiske smertetilstande.

Sexokorporel terapi er en nyere terapeutisk tilgang til seksualitet, hvor hele kroppen betragtes som et stort seksuelle organ og dermed en ressource, der kan trænes både tanke - og følelsesmæssigt og fysisk.

Mere information kan findes på http://www.ziss.ch/e/foundations.htm  og http:www.ziss.ch/e/publications.htm.

Desuden kan du læse mere om sexokorporel terapi på dansk i Jesper Bay-Hansens boghæfte: Seksualitet - terapeutiske tilgange, der kan købes billigt på nettet.  

Kort sagt er dette 2-dages seminar for sundhedspersonale, der beskæftiger sig med rådgivning og terapi af seksuelle relaterede lidelser og dysfunktioner. Undervisningen vil være på engelsk.

Tid:
Mandag den 15. maj
kl 9.30-17.00
Tirsdag den 16. maj
kl 9.00-16.30

Sted:
Kursuslokaler centralt i København.
Pris: ca. 4.500 kr. i alt for begge dage, afhængigt af antallet af deltagere.
Gebyret inkluderer morgenkaffe, og kaffe og lette forfriskninger under pauser og en let frokost.

For tilmelding send en mail til : helle.trankjaer@gmail.com. Sidste frist for tilmelding og betaling er den 1. maj 2017. Tilmeldingen er bindende, og det betalte gebyr kan ikke refunderes.

Kontakt og tilmelding:

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin og en ESSM certificeret specialist i klinisk sexologi , tilknyttet Danmarks Radio som ekspert i sexologi og parforhold. http://www.sexogsamtale.dk/index.php/da/ ) og

Helle Trankjær, speciallæge i almen medicin, sexolog og parterapeut (http://sexogparforhold.dk/)

Skriv til os: helle.trankjaer@gmail.com hvis denne workshop har din interesse, og vi vil vende tilbage til dig med mere detaljerede oplysninger.

Kurset er forhåndsgodkendt af FAS/DFKO

View Event →